Nagradni natečaj za idejni načrt poslikave bivalnih prostorov v Študentskem domu 1

Nagradni natečaj za idejni načrt poslikave bivalnih prostorov v Študentskem domu 1

Nagradni natečaj za idejni načrt poslikave bivalnih prostorov v Študentskem domu 1 1600 1200 Medijske

Študentski domovi Univerze v Mariboru razpisujejo nagradni natečaj za idejni načrt poslikave bivalnih prostorov v Študentskem domu 1. Natečaj je namenjen vsem študentkam in študentom UM, stanovalcem ŠD, še posebej pa s področja likovne pedagogike, arhitekture, medijskih komunikacij in posameznikom, ki radi ustvarjajo.

900 €

  • 1. mesto

300 €

  • 2. mesto

6 kosil

  • 3. mesto

V študentskem domu 1 poteka prenova notranjih prostorov. Da bi bivanje v študentskem domu bilo prijetno, smo se odločili, da popestrimo skupne prostore za druženje s posebno, inovativno in ustvarjalno poslikavo. Želimo si, da pridobimo veliko ustvarjalnih idej, zato študente vabimo k sodelovanju.

Z natečajem želijo pritegniti čim večje število študentov in spodbuditi njihovo neformalno izobraževanje in družbeno odgovornost ter kreativnost.
Natečaj se začne 15. 5. 2023 in traja do 9. 6. 2023. Več informacij spodaj v prilogi. Na voljo še:

PDF • 0,68 MB

Back to top
Piškotki 🍪

Ko obiščete našo spletno stran, se lahko podatki iz nekaterih storitev shranjujejo (običajno v obliki piškotkov). Tukaj lahko spremenite vaše nastavitve zasebnosti. Omeniti velja, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na našem spletnem mestu in na storitve, ki jih lahko ponudimo.

Google Analytics koda za analitiko.
Google Fonts.
Google Maps.
Vdelani videoposnetki.

Pogoji zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in / ali se strinjate z našo uporabo piškotkov. 🍪