Fotografski natečaj za dijake in študente

Fotografski natečaj za dijake in študente

Fotografski natečaj za dijake in študente 1500 998 Medijske

RRA Podravje – Maribor je partner v projektu ReMOBIL, ki v okviru katerega RRA Koroška, organizira fotografski natečaj“Trajnostno povezani – natečaj za najboljše digitalne fotografije na temo trajnostne mobilnosti”.

Namenjen je dijakom in študentom. Z natečajem želijo izbrati najbolj domiselne in izvirne digitalne fotografije na temo prihoda/odhoda v izobraževalne ustanove na čim bolj trajnosten način – peš, s kolesom, skirojem, lahko tudi monociklom, ali z javnim prevozom. Od avtorjem pričakujejo, da na izviren, lahko hudomušen način, prikažejo svoje izkušnje. Pozorni naj bodo tudi na prikaz morebitnih neprilik, ovir na poti in podobno.

Javni natečaj s pravili, pogoji in prijavnim obrazcem je objavljen na spletni strani https://rra-koroska.si/si/remobil/. Rok za oddajo prijave in pošiljanje fotografije je 5. marec 2023 do 23.59 ure.

Po mnenju strokovne komisije bo deset najboljših avtorjev fotografij prejelo praktična darila:

1. mesto

udeležba na enodnevni ekskurziji praks trajnostne mobilnosti v mestu Gradec v Avstriji aprila 2023

2. in 3. mesto

enomesečna vozovnica za IJPP v Sloveniji

4. do 10. mesto

praktično darilo

Na voljo za prijavo še:

Podrobneje na

https://rra-koroska.si/si/remobil/
Podrobneje na
Back to top
Piškotki 🍪

Ko obiščete našo spletno stran, se lahko podatki iz nekaterih storitev shranjujejo (običajno v obliki piškotkov). Tukaj lahko spremenite vaše nastavitve zasebnosti. Omeniti velja, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na našem spletnem mestu in na storitve, ki jih lahko ponudimo.

Google Analytics koda za analitiko.
Google Fonts.
Google Maps.
Vdelani videoposnetki.

Pogoji zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in / ali se strinjate z našo uporabo piškotkov. 🍪