UM objavlja Razpis za izbor najboljšega študenta v študijskem letu 2021/2022

UM objavlja Razpis za izbor najboljšega študenta v študijskem letu 2021/2022

UM objavlja Razpis za izbor najboljšega študenta v študijskem letu 2021/2022 1920 1280 Medijske

Univerza v Mariboru v sodelovanju s podjetjem GENERALI zavarovalnica d. d. tradicionalno objavlja Razpis za izbor najboljšega študenta Univerze v Mariboru za študijsko leto 2021/2022. Denarna nagrada za najboljšega študenta znaša 1000 EUR, za drugo mesto 600 EUR in za tretje mesto 400 EUR!

V skladu z družbeno odgovornostjo sta podjetji GENERALI zavarovalnica d. d. in Univerza v Mariboru pripravili Razpis za izbor najboljšega študenta Univerze v Mariboru za študijsko leto 2021/2022.

Sodelujoča partnerja se zavedata pomena izobraževanja, ki temelji na konkurenčnosti na trgu dela, zato želita s tradicionalnim razpisom, ki je letos izveden že deseto leto zapored, nagraditi najboljše študente za njihovo študijsko odličnost ter jih motivirati pri nadaljnjem izobraževanju.

Na razpis za najboljšega študenta Univerze v Mariboru se lahko prijavijo študenti Univerze v Mariboru, ki imajo v študijskem letu 2021/2021 status študenta Univerze v Mariboru in so redno napredovali ter v preteklih letih študija niso prejeli nagrade za najboljšega študenta Univerze v Mariboru. Kandidati pa morajo poleg zgoraj omenjenih meril upoštevati tudi to, da so vpisani v:

A: najmanj 3. letnik I. st. študijskih programov ali
B: najmanj 3. letnik enovitega magistrskega študija ali
C: v študijski program II. stopnje.

Kandidat lahko pravilno izpolnjen obrazec »Prijava na razpis« in zahtevane priloge pošlje najkasneje do 12. 8. 2022, do 12. ure na naslov Rektorat Univerze v Mariboru, Slomškov trg 15, 2000 Maribor, s pripisom »Razpis za najboljšega študenta UM«.

NAGRADNI SKLAD: Izplačane nagrade za najboljšega študenta Univerze v Mariboru, ki za prvo mesto znaša 1000 EUR, za drugo mesto 600 EUR in tretje mesto 500 EUR.

Za morebitna dodatna vprašanja in informacije glede samega razpisa se lahko obrnite na studentskisvet@um.si.

PDF • 0,32 MB

DOCX • 0,54 MB

Ogled izvorne novice

https://url.um.si/b8ZNn
Ogled izvorne novice
Back to top
Piškotki 🍪

Ko obiščete našo spletno stran, se lahko podatki iz nekaterih storitev shranjujejo (običajno v obliki piškotkov). Tukaj lahko spremenite vaše nastavitve zasebnosti. Omeniti velja, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na našem spletnem mestu in na storitve, ki jih lahko ponudimo.

Google Analytics koda za analitiko.
Google Fonts.
Google Maps.
Vdelani videoposnetki.

Pogoji zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in / ali se strinjate z našo uporabo piškotkov. 🍪