Oblikovanje kreativnih plakatov za dogodke (m_ž)

Lonche

Oblikovanje kreativnih plakatov za dogodke (m_ž)

Oblikovanje kreativnih plakatov za dogodke (m_ž) 4000 2250 Medijske

Pozdravljeni,
meseca maja bomo pri našem uličnem bistroju LONCHE v Mariboru, poleg kinocentra Maribox, pričeli z dogodki/koncerti v živo manj znanih (lokalnih) glasbenikov.

NAZIV DELA

Oblikovanje kreativnih plakatov za dogodke (m_ž)

DELODAJALEC

Lonche

OSTALE INFORMACIJE

Enemu ali več študentom (m_ž), bi želeli, dati možnost, da bi oblikovali serijo kreativnih plakatov za dogodke, ki bodo potekali torej od maja do oktobra letos.

Kreativni plakati bodo izobešeni na našem betonskem zidu (označeno spodaj) ob našem uličnem bistroju LONCHE in s tem naredimo nekakšno “Street Art Gallery”, ki najavljajo dogodke, hkrati pa ostajajo na tem zidu, čez celotno sezono in jih bo tako tudi moč dlje časa opazovati/občudovati (lepili jih bomo direktno na zid z valjčkom in lepilom za tapete, ipd. na razpolago imamo celotno površino 10×2,5m).

Veseli bomo, če bi več nadobudnih in talentiranih študentov z vaše fakultete, bilo pripravljenih za omenjen izziv. V kolikor ima kdo izmed njih že kakšen portfolio (dela vsaj s fakultete, dela objavljena na Behancu, Instagramu, spletni strani, ipd.) toliko boljše.

PRIJAVE

Za plačilo se dogovorimo glede na obseg dela. Zainteresirani študentje se prosim javite na mail jurij.vahtar@lonche.co, če je možno čim prej oz. najkasneje do konca prihodnjega tedna, torej do 16.4.2022. 

Jurij Vahtar
Head of Marketing & PR

Back to top
Piškotki 🍪

Ko obiščete našo spletno stran, se lahko podatki iz nekaterih storitev shranjujejo (običajno v obliki piškotkov). Tukaj lahko spremenite vaše nastavitve zasebnosti. Omeniti velja, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na našem spletnem mestu in na storitve, ki jih lahko ponudimo.

Google Analytics koda za analitiko.
Google Fonts.
Google Maps.
Vdelani videoposnetki.

Pogoji zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in / ali se strinjate z našo uporabo piškotkov. 🍪