SOF vabi na natečaj za mlade

SOF vabi na natečaj za mlade

SOF vabi na natečaj za mlade 2000 1124 Medijske

O TEKMOVANJU

Tekmovanje mladih kreativcev je neprecenljiva priložnost, da se domači kreativni talenti pokažejo na nacionalni ravni.

Zmagovalni par bo odpotoval v Lizbono in se brezplačno udeležil mednarodne konference WEB SUMMIT, ki bo potekala od 1. do 4. novembra 2022.

Tekmovanje bo potekalo v dveh zaporednih dneh. Prvi dan bodo tekmovalci preko spleta prejeli brif, zatem pa bodo imeli 24 ur časa, da s konceptom integrirane digitalne kampanje odgovorijo na razpisani brif partnerja pri tekmi in pokažejo, kako lahko moč digitalne tehnologije oziroma tehnološke evolucije kreativno nagovori cilje predstavljenega brifa. Najboljši pari, ki se bodo uvrstili v ožji izbor, bodo pred žirijo in ostalimi tekmovalci predstavili svoje rešitve, najboljši trije pari pa celo na odru 31. SOF-a.

OPIS NAGRADE

Slovenska oglaševalska zbornica (SOZ), bo kot naročnik in izvajalec tekmovanja skupaj s partnerjem, podjetjem Zavarovalnica Triglav d.d., zmagovalnemu paru omogočila udeležbo na konferenci / dogodku WEB SUMMIT, ki bo potekala v Lizboni, Portugalska, in sicer 1. do 4. novembra 2022. Poleg brezplačne udeležbe na Web Summitu, bo zmagovalni par prejel tudi žepnino – vsak po 500,00 evrov, ki jo bo prispevala NLB, d.d.

Poleg glavne nagrade, ki jo prejmeta zmagovalca natečaja, pa se nagrade, polne kotizacije za 32. SOF, podelijo drugo in tretje uvrščenemu paru.

Vsi uvrščeni v ožji izbor prejmejo polne kotizacije za 31. SOF.

Prijave za vse zainteresirane pare mladih kreativcev, ki izpolnjujejo pogoje, so odprte do 13. maja 2022 oziroma do zapolnitve omejenega števila mest.

Ogled izvorne novice

na https://sof.si/tekma/mladi-kreativci
Ogled izvorne novice
Back to top
Piškotki 🍪

Ko obiščete našo spletno stran, se lahko podatki iz nekaterih storitev shranjujejo (običajno v obliki piškotkov). Tukaj lahko spremenite vaše nastavitve zasebnosti. Omeniti velja, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na našem spletnem mestu in na storitve, ki jih lahko ponudimo.

Google Analytics koda za analitiko.
Google Fonts.
Google Maps.
Vdelani videoposnetki.

Pogoji zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in / ali se strinjate z našo uporabo piškotkov. 🍪