freeŠn vabi na natačaje

freeŠn vabi na natačaje

freeŠn vabi na natačaje 1535 863 Medijske

Prijave na letošnje freeŠn natečaje so odprte! Svoje kreativne izdelke lahko oddaš vse do 31. marca 2022.

Na natečajih se lahko preizkusiš v fotografiranju, kjer v objektiv ujemeš osebo, ki te najbolj fascinira, in morda dobiš priložnost, da organiziraš fotografiranje, ki si si ga vedno želel, pod mentorstvom Urše Premik. Če si bolj glasbeno podkovan, potem za glasbeni natečaj ustvari kreativno vokalno-instrumentalno skladbo in osvoji miks, mastering in snemanje glasbe v Bejsmen Studio. Pozabili nismo niti na grafične oblikovalce. Z oblikovanjem kreativne linije oblačil lahko dobiš priložnost, da bodo ravno tvoje grafične podobe predstavljale osrednjo podobo prihajajoče linije oblačil I AM PANDA. Za kreativne oglaševalce  bo poskrbela oglaševalska agencija Herman & partnerji, za katero pripravi kreativno promocijo, ki bo spodbudila mlade za finančno opismenjevanje, in pridobi priložnost za plačano prakso. Če pa ti bolj leži tekstopisje, ima Muzej arhitekture in oblikovanja zate izziv – pripravi digitalno kampanjo za 27. bienale oblikovanja/BIO 27. Zmagovalec bo prejel prost vstop v muzej za obdobje enega leta, prav tako pa bo lahko  v času BIO27 svoje ideje razvijal in nadgrajeval v marketinški in PR ekipi BIO27.

Da si zagotoviš svoje mesto na brezplačnih natečajih, se prijavi na spletni strani www.freesn.si.

Back to top
Piškotki 🍪

Ko obiščete našo spletno stran, se lahko podatki iz nekaterih storitev shranjujejo (običajno v obliki piškotkov). Tukaj lahko spremenite vaše nastavitve zasebnosti. Omeniti velja, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na našem spletnem mestu in na storitve, ki jih lahko ponudimo.

Google Analytics koda za analitiko.
Google Fonts.
Google Maps.
Vdelani videoposnetki.

Pogoji zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in / ali se strinjate z našo uporabo piškotkov. 🍪