9. freeŠn vabi

Za rast je potreben kontRAST

9. freeŠn vabi

9. freeŠn vabi 1500 500 Medijske

FreeŠn je študentski projekt, ki ga že deveto leto zapored organizirajo člani študentske sekcije Slovenskega društva za odnose z javnostmi. Izvedba letošnjega freeŠna se bo sprotno prilagodila razmeram in ukrepom v državi, a kreativna revolucija je vseeno neizogibna.

FreeŠn je sestavljen iz sklopa delavnic in najbolj freeŠnega natečaja kreativnega komuniciranja v slovenskem prostoru. Projekt ponuja izpostavitev dela mladih kreativcev in omogoča sodelovanje z realnimi naročniki ter strokovnjaki. Tako delavnice kot natečaj so popolnoma brezplačni, saj želijo ponuditi priložnost vsem, ki so pripravljeni izstopiti iz cone udobja ter se v zameno za pridobitev izkušenj in nadgradnjo veščin prepustiti toku kreative.

Več o programu, natečajih in samem poteku letošnjega 9. freeŠna lahko najdete na Facebooku @freesn.natecaj, Instagramu @cistfreesn in spletni strani www.freesn.si.

Spletna stran projekta

http://www.freesn.si/
Spletna stran projekta
Back to top
Piškotki 🍪

Ko obiščete našo spletno stran, se lahko podatki iz nekaterih storitev shranjujejo (običajno v obliki piškotkov). Tukaj lahko spremenite vaše nastavitve zasebnosti. Omeniti velja, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na našem spletnem mestu in na storitve, ki jih lahko ponudimo.

Google Analytics koda za analitiko.
Google Fonts.
Google Maps.
Vdelani videoposnetki.

Pogoji zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in / ali se strinjate z našo uporabo piškotkov. 🍪