Spletni informativni dnevi 2022 uspešno izvedeni

Spletni informativni dnevi 2022 uspešno izvedeni

Spletni informativni dnevi 2022 uspešno izvedeni 1920 1280 Medijske

Pretekli konec tedna smo prek spleta na informativnih dnevih pozdravili več kot 2500 unikatnih obiskovalcev. Zanimanje za našo fakulteto in naše študijske programe je bilo tudi letos izjemno veliko, kar nas zelo veseli.

V treh terminih – v petek, 11. februarja, ob 10. uri in ob 15. uri ter v soboto, 12. februarja, ob 10. uri smo v živo predstavili študijske programe, kjer se nam je pridružilo več kot 1000 gostov. Prav tako smo pripravili dodatne aktivnosti – spletni sejemvirtualni sprehod-, s katerimi smo obiskovalci dobili še dodaten vpogled v delo in utrip naše fakultete FERI. Zelo dobro sta bili obiskani tudi klepetalnica s tutorji in klepetalnica o vpisu, kjer so obiskovalci dobili dodatne odgovore o študiju, vpisu in s tem povezanimi ostalimi temami.

Back to top
Piškotki 🍪

Ko obiščete našo spletno stran, se lahko podatki iz nekaterih storitev shranjujejo (običajno v obliki piškotkov). Tukaj lahko spremenite vaše nastavitve zasebnosti. Omeniti velja, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na našem spletnem mestu in na storitve, ki jih lahko ponudimo.

Google Analytics koda za analitiko.
Google Fonts.
Google Maps.
Vdelani videoposnetki.

Pogoji zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in / ali se strinjate z našo uporabo piškotkov. 🍪