27. Zlati boben vabi

Mednarodni festival kreativnosti

27. Zlati boben vabi

27. Zlati boben vabi 2048 1071 Medijske

Po letu premora se med 13. in 15. oktobrom vrača 27. Zlati boben, mednarodni festival kreativnosti, ki bo v celoti potekal prek spleta. Letošnja edicija festivala bo s sloganom Re:Startajmo prihodnost (angleško Re:Start the Future) premišljevala, kako naj bi po izkušnji s pandemijo izgledala nova realnost v kreativnih industrijah.

Na virtualnem odru boste videli več kot 50 svetovno priznanih mednarodnih govorcev, ki jim lahko brezplačno prisluhnete vsi, saj prijavnine na festival letos ni. Vse, kar morate storiti, je, da se registrirate na https://engine.goldendrum.com/.

Med drugim bodo svoje izkušnje delili:

  • Fernando Machado, eden najbolj znanih in največkrat nagrajenih direktorjev trženja, ki je zaslovel s provokativnimi oglasi za Burger King, danes pa uspešne zgodbe piše v podjetju za razvoj videoiger Activision Blizzard,
  • Raja Rajamannar, vodja trženja in komuniciranja ter predsednik poslovnih rešitev za zdravstveno oskrbo pri podjetju Mastercard – strokovnjak, katerega dela so bila preoblikovana v študije primerov na poslovnih šolah Harvard in Yale, ter
  • Michael Moynihan, višji podpredsednik globalne blagovne znamke, trženja, vpogledov in partnerstev v skupini LEGO, pa bo razkril zakaj kriza ustvarjalnosti še vedno vztraja in kako jo lahko odpravimo.

Okrogla miza, ki jo bo vodil izvršni direktor in ustanovitelj platforme Little Black Book, Matt Cooper, bo predstavljala široko paleto globalnih neodvisnih strokovnjakov. Z Mattom se bodo pogovarjali: Natalie Graeme, soustanoviteljica Uncommon Creative Studio, Terri Meyer, soustanoviteljica in sourediteljica pri Terri in Sandy, Anselmo Ramos, soustanovitelj in kreativni predsednik agencije GUT, Sbu Sitole, glavni kreativni direktor in soustanovitelj skupine The Odd Number, ter Aaron Starkman, nacionalni kreativni direktor podjetja Rethink.

Prvi dan imenovan »Ustvarjalni pospeševalnik« bo v celoti namenjen kreativcem, mlajšim od 30 let, kar za študente predstavlja odlično priložnost, da se pobližje spoznajo z aktualnimi trendi v stroki, razvijejo svojo kreativno žilico ter pridobijo vpogled v delovanje kreativnih industrij. Več o programu lahko preberete tukaj.

Dogodek se prične čez:

Podrobneje na spletni strani

https://goldendrum.com/
Podrobneje na spletni strani
Back to top
Piškotki 🍪

Ko obiščete našo spletno stran, se lahko podatki iz nekaterih storitev shranjujejo (običajno v obliki piškotkov). Tukaj lahko spremenite vaše nastavitve zasebnosti. Omeniti velja, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na našem spletnem mestu in na storitve, ki jih lahko ponudimo.

Google Analytics koda za analitiko.
Google Fonts.
Google Maps.
Vdelani videoposnetki.

Pogoji zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in / ali se strinjate z našo uporabo piškotkov. 🍪