Pozdrav brucem 2021/2022

avla feri, fotografirano od zgoraj navzdol

Pozdrav brucem 2021/2022

Pozdrav brucem 2021/2022 1956 1304 Medijske

Bruci in brucke, kot ste že bili seznanjeni v dopisu, ki ste ga prejeli ob vpisni dokumentaciji, za vas pripravljamo dogodek »Pozdrav brucem«, ki bo potekal 30. septembra. Obveščamo vas, da zaradi razmer z virusom Covid-19, »Pozdrav brucem« ne bo potekal za vse študijske programe skupaj, kot je bilo prvotno napovedano, ampak bomo dogodek izvedli v več skupinah po študijskih programih.

  • v četrtek, 30. septembra, ob 10. uri – študijski programi Informatika in tehnologije komuniciranja VS in UN ter Medijske komunikacije UN;
  • v četrtek, 30. septembra, ob 12. uri – študijska programa Računalništvo in informacijske tehnologije VS in UN;
  • v četrtek, 30. septembra, ob 14. uri – študijski programi Elektrotehnika VS in UN, Mehatronika UN ter Telekomunikacije UN

Prosimo, da se termina, ki je razpisan za vaš študijski program, držite! Menjave terminov niso možne in vstop bo možen le za tiste, ki boste na seznamu za določen termin.

Program se bo začel točno ob uri, zato prosimo, da ste pred fakulteto pravočasno. Vstop na fakulteto bo ta dan možen le iz Koroške ulice. Za vstop morate izpolnjevati pogoj PCT.
Ob vstopu v avlo vas naprošamo, da najprej zapolnite sedišča v prvi vrsti, šele nato zadnje vrste in stojišča v zgornjih nadstropjih. Ves čas programa, od vstopa do izstopa iz fakultete, morate imeti nadeto masko. Prosimo, da upoštevate vsa navodila NIJZ in zaposlenih na fakulteti oz. tutorjev.

Tekom programa vas bodo na fakultetu pozdravili dekan prof. dr. Gorazd Štumberger, prodekan za izobraževalno dejavnost doc. dr. Boštjan Vlaovič in prodekan študent. Sledile bodo podrobnejše predstavitve študijskega procesa po posameznih študijskih programih in srečanje s tutorji študenti, ki vam bodo podali napotke za študij in študentsko življenje na FERI ter vam predstavili fakulteto še skozi študentske oči. Prav tako boste ta dan dobili študentske izkaznice.

Prosimo, da se dogodka zanesljivo udeležite, saj boste pridobili pomembne informacije za lažji začetek študija in vstop v univerzitetno okolje.

Se vidimo na FERI!

Grafika prostorov fakultete iz linij
Obvestilo

Program bo potekal v skladu z navodili NIJZ. V primeru poslabšanja epidemiološke slike si pridržujemo pravico do spremembe programa.

Back to top
Piškotki 🍪

Ko obiščete našo spletno stran, se lahko podatki iz nekaterih storitev shranjujejo (običajno v obliki piškotkov). Tukaj lahko spremenite vaše nastavitve zasebnosti. Omeniti velja, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na našem spletnem mestu in na storitve, ki jih lahko ponudimo.

Google Analytics koda za analitiko.
Google Fonts.
Google Maps.
Vdelani videoposnetki.

Pogoji zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in / ali se strinjate z našo uporabo piškotkov. 🍪