Logotip tutorjev FERI

Logotip tutorjev FERI

Logotip tutorjev FERI 1640 924 Medijske

Ste kreativni? Polni novih idej, ki bi jih radi delili z ostalimi? Potem ste na pravem mestu. Tutorji študenti FERI so pripravili kreativni natečaj, kjer boste lahko pokazali vašo ustvarjalnost!

Na natečaju iščejo logotip “Tutorji FERI”, ki ga bodo lahko vključili v svojo vizualno podobo. Ustvarjen logotip skupaj s potrdilom o vpisu pošljite po elektronski pošti na naslov nina.planinsek@student.um.si z zadevo »Natečaj-logotip Tutorji FERI«. Rok oddaje je sreda, 14. 4. 2021, do 00:00. Avtor izbranega logotipa bo prejel tutorski darilni paket, ki ga bo zagotovo navdušil.

Nikoli ne veste, mogoče bo prav vaš logotip tisti, ki bo predstavljal vizualno podobo Tutorjev FERI!

Na voljo še:

  Vsa polja so zahtevana

  Back to top
  Piškotki 🍪

  Ko obiščete našo spletno stran, se lahko podatki iz nekaterih storitev shranjujejo (običajno v obliki piškotkov). Tukaj lahko spremenite vaše nastavitve zasebnosti. Omeniti velja, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na našem spletnem mestu in na storitve, ki jih lahko ponudimo.

  Google Analytics koda za analitiko.
  Google Fonts.
  Google Maps.
  Vdelani videoposnetki.

  Pogoji zasebnosti

  Naša spletna stran uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in / ali se strinjate z našo uporabo piškotkov. 🍪