Naprednejši UI / UX oblikovalec

Inova IT

Naprednejši UI / UX oblikovalec

Naprednejši UI / UX oblikovalec 4000 2250 Medijske
NAZIV DELA

Naprednejši UI / UX oblikovalec

OPIS DELA

V INOVI IT produkte ustvarjamo s strastjo, takšne produkte, ki jih uporabniki občudujejo. To nam uspeva z oblikovanjem uporabniških vmesnikov, ki na prvo mesto postavijo uporabnika in izgledajo odlično.

Iščemo UI/UX oblikovalca, da se pridruži naši ekipi ter nam pomaga ustvarjati osuplijve mobilne produkte in uresničevati velike ideje. Postal boš vrhunski za hitro reagiranje, delitev svojih spoznanj in iskanje alternativnih rešitev za problematiko interakcije in oblikovanja. Zraven vsega pa boš ključen, da bodo vsi razumeli kaj gradimo in k čemu strmimo. In … naše stranke so zelo raznolike, zato boš moral biti sposoben preskakovat iz projekta na projekt brez izgubljanja sape. To je priložnost za odkrivanje in defniranje digitalnega področja, zato iščemo ljudi, ki lahko tem projektom prinesejo superiornost.
TVOJE DELO
  • V središču vloge UI/UX oblikovalca je mobilna tehnologija. Radi premikamo meje in verjamemo, da oblikovanje za mobilne naprave pomeni veliko več od ustvarjanja super kreacij v Figmi. V podjetju INOVA IT gredo oblikovanje, razvoj in QA z roko v roki, kar pomeni, da kot oblikovalec ne boš dostavil nerealnih dizajnov, ki bi jih bilo potrebno razviti. Z razvijalci boš komuniciral o tem kaj je mogoče narediti in nato oblikoval nekaj, kar bi to le malo preseglo.
  • Pri oblikovanju produkta moraš imeti intuitiven občutek za to, kako mora ta delovati in globoko razumevanje tega, kaj uporabniki želijo in potrebujejo.
  • Skušal boš razumeti kaj stranka želi doseči, nato pa spremenil njihove zahteve v najboljšo uporabniško izkušnjo. Zatem boš ideje predstavil svoji ekipi in se pripravil, da boš 80% narejenega vrgel vstran ter začel znova – kar pomeni, da moraš imeti potrpljenje za številne ponovitve in dodelave izdelkov do skrajnosti. Preprosto ni nikoli enostavno.
  • Obožuješ digitalnost, ne glede na to, s katerega področja oblikovanja prihajaš. Običajno so srce naših projektov mobilne aplikacije, tako da praktično živiš preko svoje mobilne naprave in si navdušenec ‘osebnega računalništva’. Svoje delo opravljaš s strastjo in želiš si sodelovati z ljudmi, ki so enaki. Vsakodnevno rad sprejemaš izzive in enako pričakuješ od ostalih okoli sebe. Sposoben si deliti lastne izkušnje z vodenjem oblikovanja z ekipo, ostalim pa omogočiti doseganje visokega doprinosa.
  • Spoznal boš, da ideje vedno prevladajo nad egom.
PRIČAKUJEMO
  • Posameznik z edinstveno perspektivo in sposobnostjo predstavljanja UI/UX konceptov tako v sejni sobi ali ob “brainstormanju” s kavo ali pivom.
  • Radovednost in strast po ustvarjanju izjemnih stvari.
  • Hitrost in natančnost, z veliko stopnjo pozornosti do najmanjših detajlov ter vztrajnost pri reševanju problemov.
  • Pripravljenost prevzeti iniciativo in biti miselni vodja v UI/UX za mobilne naprave.
  • Poznavanje orodij Sketch, Figma in Adobe ter orodij za izdelavo prototipov (ProtoPie, Principle ipd…)
  • Poznavanje tehničnih zmožnosti in omejitev mobilnih naprav.
  • Veliko zadovoljstvo ob kreiranju skeletov in poznavanje klikabilnih prototipov, ki pomagajo izražati lastne ideje.
  • Zavedanje, da je delo več kot le opravljanje nalog.
  • Sposobnost ustnega in pisnega izražanja v angleščini, drugi tuji jeziki so plus.
  • Potreba po smisel za humor (Ni nujno, ampak prišlo bo prav).
DELODAJALEC

Inova IT

PRIJAVE
SE NAJDEŠ V OPISU?
Prijavi se. Pošlji nam e-mail s povezavo do svojega portfelja in življenjepisom na careers@inova.si
Opomba: Prijave brez portfelja ne bodo obravnavane. Brez posredovanja agencij za zaposlovanje in tretjih oseb.

Ogled izvorne objave

na https://inova.si/careers/ui-ux-designer/?lang=SI
Ogled izvorne objave
Back to top
Piškotki 🍪

Ko obiščete našo spletno stran, se lahko podatki iz nekaterih storitev shranjujejo (običajno v obliki piškotkov). Tukaj lahko spremenite vaše nastavitve zasebnosti. Omeniti velja, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na našem spletnem mestu in na storitve, ki jih lahko ponudimo.

Google Analytics koda za analitiko.
Google Fonts.
Google Maps.
Vdelani videoposnetki.

Pogoji zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in / ali se strinjate z našo uporabo piškotkov. 🍪