Asistent_ka oblikovalke

W3B

Asistent_ka oblikovalke

Asistent_ka oblikovalke 4000 2250 Medijske
NAZIV DELA

Asistent_ka oblikovalke

OPIS DELA

Iščemo osebo za pomoč pri izdelavi Google bannerjev, fotografij za družbena omrežja, Facebook oglasov, plakatov in oglasov za tisk.

Agencija W3B sodi glede na dosežene rezultate v digitalnem marketingu med najboljše digitalne (spletne) agencije v Sloveniji. Sodelujemo z največjimi kreativnimi in medijskimi agencijami, med direktnimi naročniki pa se najdejo tako mala kot srednja in velika podjetja. Krasijo nas številna priznanja in nagrade na področju performance oglaševanja, ki smo jih osvojili skupaj z našimi partnerji in naročniki. Skupaj s podjetjem se razvijajo in rastejo tudi zaposleni, veliko nam pomenijo izobraževanje kadra, razvoj novih tehnologij in rast (osebna ter poslovna).

OPIS DEL IN NALOG:

Oblikovanje Google bannerjev in ostalih spletnih pasic, Facebook oglasov ter fotografij za družbena omrežja (Facebook, LinkedIn, Instagram), plakatov in oglasov za tisk.

OSEBNOSTNE LASTNOSTI:

  • natančnost,
  • kreativnost,
  • želja po napredovanju in
  • timska naravnanost.

ZNANJA:

  • Adobe suite (Illustrator, Photoshop, Indesign),
  • Figma,
  • animacija oglasov (npr. Google Web Designer).

Zaposlitev za določen čas 2 leti s poskusno dobo 6 mesecev.

POSEBNE ZAHTEVE – PREDNALOGE:

1 leto izkušenj na podobnem delovnem mestu in kakovostno izpolnjen izziv.

DELODAJALEC
W3B
PRIJAVE

Svojo prošnjo z življenjepisom in portfoliem pošljite na: jobs@w3b.si s pripisom: Asistent_ka oblikovalke
Prijave zbiramo do vključno 23. 2. 2021.

Ustrezne kandidatke in kandidate bomo kontaktirali v roku 10-ih delovnih dni. Neustrezne prijave pa v skladu z določili o zasebnosti podatkov izbrisali v roku 10-ih delovnih dni.

Ogled izvorne objave

na https://www.w3b.si/zaposlitev/
Ogled izvorne objave
Back to top
Piškotki 🍪

Ko obiščete našo spletno stran, se lahko podatki iz nekaterih storitev shranjujejo (običajno v obliki piškotkov). Tukaj lahko spremenite vaše nastavitve zasebnosti. Omeniti velja, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na našem spletnem mestu in na storitve, ki jih lahko ponudimo.

Google Analytics koda za analitiko.
Google Fonts.
Google Maps.
Vdelani videoposnetki.

Pogoji zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in / ali se strinjate z našo uporabo piškotkov. 🍪