Študent/študentka na oddelku digitalnega marketinga

Start:upMaribor

Študent/študentka na oddelku digitalnega marketinga

Študent/študentka na oddelku digitalnega marketinga 4000 2250 Medijske

NAZIV DELA

Študent/študentka na oddelku digitalnega marketinga

OPIS DELA

Ekipa Start:up Maribor išče študenta/študentko, ki bi okrepila oddelek digitalnega marketinga. Odlična priložnost za sodelovanje z mariborskimi startup podjetij, ki jih podpiramo v okviru delovanja univerzitetnega inkubatorja Tovarna podjemov. Prav tako bo delo obsegalo produkcijo za mednarodno konferenco PODIM.
Znanja in kompetence, ki jih potrebuje kandidat/kandidatka:
– Snemanje in montaža kratkih promocijskih videov
– Fotografiranje in obdelava fotografij
– Učljivost in komunikativnost
Ponujamo delo preko študentskega servisa in kasneje tudi možnost redne zaposlitve. Smo ekipa entuziastov, ki pomagamo sooblikovati slovensko startup sceno in smo ekipa, ki vodi mednarodno prepoznavno podjetniško & tehnološko konferenco PODIM. Z nami se lahko naučiš veliko novega, spoznaš zanimive ljudi, ki postavljajo nove trende v različnih panogah. Delo s startupi je vedno zanimivo in dinamično. Izkušnje, ki jih lahko dobiš z delom startupi pa neprecenljive.

DELODAJALEC

Start:upMaribor

PRIJAVE

Na e-poštni naslov:

Back to top
Piškotki 🍪

Ko obiščete našo spletno stran, se lahko podatki iz nekaterih storitev shranjujejo (običajno v obliki piškotkov). Tukaj lahko spremenite vaše nastavitve zasebnosti. Omeniti velja, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na našem spletnem mestu in na storitve, ki jih lahko ponudimo.

Google Analytics koda za analitiko.
Google Fonts.
Google Maps.
Vdelani videoposnetki.

Pogoji zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in / ali se strinjate z našo uporabo piškotkov. 🍪