Ponudbe za delo

Ponudbe za delo

Ponudbe za delo 4000 2250 Medijske

Včasih je iskanje zaposlitve prava nočna mora, kajne? 😰👽🧛‍♂️
Na medijskih ti želimo zadevo olajšati 😎, zato smo se odločili, da prosta delovna mesta, ki bi te utegnila zanimati, objavljamo na naši spletni strani, pod zavihkom Aktualno / Ponudbe za delo.

Vsem delodajalcem in tudi ostalim pa sporočamo, da na medijske@um.si z veseljem sprejemamo predloge za objavo prostih delovnih mest 💼.
Objavili bomo le prosta delovna mesta, ki zajemajo področja medijskih komunikacij: delo v medijih (radio🎙, televizija 📺, časopis 📰, spletni portali 💻), fotografiranje 📷, video produkcija 🎥 oblikovanje vizualnih vsebin, UX/UI 📱, spletne strani 💻, marketing 📣, odnosi z javnostmi (PR) 💁‍♀️ ipd.

Oglej si prosta delovna mesta

na https://medijske.um.si/ponudbe-za-delo/
Oglej si prosta delovna mesta

  Vsa polja so zahtevana

  Back to top
  Piškotki 🍪

  Ko obiščete našo spletno stran, se lahko podatki iz nekaterih storitev shranjujejo (običajno v obliki piškotkov). Tukaj lahko spremenite vaše nastavitve zasebnosti. Omeniti velja, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na našem spletnem mestu in na storitve, ki jih lahko ponudimo.

  Google Analytics koda za analitiko.
  Google Fonts.
  Google Maps.
  Vdelani videoposnetki.

  Pogoji zasebnosti

  Naša spletna stran uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in / ali se strinjate z našo uporabo piškotkov. 🍪