Referent v oddelku marketinga (m/ž)

Referent v oddelku marketinga (m/ž)

Referent v oddelku marketinga (m/ž) 4000 2250 Medijske

Naziv dela

Referent v oddelku marketinga (m/ž)

Kratek opis

Snovanje in izvedba oglaševalskih kampanj, zakup medijskega prostora, pojavnost na dogodkih, grafično oblikovanje ter redno sodelovanje z agencijskim svetom – vse to naredi delo v oddelku marketinga kreativno, dinamično in razburljivo. Skupna točka vseh naših projektov je ena: pred očmi imamo vedno našega kupca. Krepimo ugled podjetja v očeh javnosti in s tem gradimo skupen uspeh našega podjetja.

V slogi je moč in to se vsakodnevno dokazuje tudi v naši ekipi. Delujemo povezano in proaktivno. Cenimo ideje izven cone udobja in veselje do dela na zanimivih projektih.

Ste proaktivna, pozitivno naravnana in komunikativna oseba, ki dobro deluje v dinamičnem okolju? Vabimo vas, da s svojim znanjem in izkušnjami prispevate k ekipnemu duhu ter se izrazite skozi ideje in projekte.

DELODAJALEC

Lidl

Podrobneje

na https://kariera.lidl.si/jobs/referent-v-oddelku-marketinga-m-z-si-010797
Podrobneje
Back to top
Piškotki 🍪

Ko obiščete našo spletno stran, se lahko podatki iz nekaterih storitev shranjujejo (običajno v obliki piškotkov). Tukaj lahko spremenite vaše nastavitve zasebnosti. Omeniti velja, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na našem spletnem mestu in na storitve, ki jih lahko ponudimo.

Google Analytics koda za analitiko.
Google Fonts.
Google Maps.
Vdelani videoposnetki.

Pogoji zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in / ali se strinjate z našo uporabo piškotkov. 🍪