Seminar za bruce FERI

Seminar za bruce FERI

Seminar za bruce FERI 2048 1077 Medijske

Dragi bruci, tutorji FERI so za vas pripravili Seminar za bruce, ki bo letos potekal na daljavo preko orodja MS Teams. Dogodek bo v ponedeljek, 26. oktobra 2020, ob 18. uri. Na voljo še:

Na dogodku boste izvedeli veliko koristnih informacij o študiju. Seznanili vas bodo z vsemi pomembnimi pojmi, ki jih kot bruci morate poznati. Predstavili vam bodo AIPS, eŠtudij, organizacijo fakultete, kako potekajo izpitni roki, kako prebrati urnike in se znajti pri iskanju prave učilnice. To in še mnogo drugega … Seveda pa boste na dogodku lahko postavili tudi svoja vprašanja, da boste skupaj rešili nejasnosti, ki so se pojavile tekom prvega meseca študija.

Povezava do dogodka

https://feri.um.si/seminar-za-bruce
Povezava do dogodka

  Vsa polja so zahtevana

  Back to top
  Piškotki 🍪

  Ko obiščete našo spletno stran, se lahko podatki iz nekaterih storitev shranjujejo (običajno v obliki piškotkov). Tukaj lahko spremenite vaše nastavitve zasebnosti. Omeniti velja, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na našem spletnem mestu in na storitve, ki jih lahko ponudimo.

  Google Analytics koda za analitiko.
  Google Fonts.
  Google Maps.
  Vdelani videoposnetki.

  Pogoji zasebnosti

  Naša spletna stran uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in / ali se strinjate z našo uporabo piškotkov. 🍪