Študentsko delo: Snemanje avdio posnetkov

Študentsko delo: Snemanje avdio posnetkov

Študentsko delo: Snemanje avdio posnetkov 4000 2250 Medijske

Na Inštitutu za medijske komunikacije smo pričeli z aktivnim sodelovanjem na projektu Razvoj slovenščine v digitalnem okolju, v okviru katerega iščemo tudi študente, ki bi opravili delo snemanja avdio posnetkov.

Opis študentskega dela

Snemanje avdio posnetkov za razvoj slovenščine v digitalnem okolju. Delo zajema snemanje branega govora in pogovora (kandidate si izberete sami, potrebna je le raznolikost glede na starost, občino in spol) na poljubni lokaciji. Posnetke je nato potrebno obdelati in oddati (zaželeno osnovno računalniško znanje). Za delo je potrebna natančnost in pedantnost. Prav tako boste potrebovali lasten računalnik, opremo za snemanje pa si je možno izposoditi pri nas (dovoljena je tudi uporaba lastne snemalne opreme). Pred pričetkom dela dobite tudi vsa natančna navodila glede poteka dela, upravljanja s snemalno opremo, obdelavo in oddajo posnetkov. Plačilo po projektu (plačani boste glede na število ustrezno posnetih in oddanih avdio posnetkov). Za več informacij in prijavo na delo nas kontaktirajte izključno na elektronski naslov: rsdo.medijske@um.si (zadeva: Študentsko delo).

Mesec opravljanja dela: avgust, september
Prostih mest: 15
Kraj dela: na daljavo
Plačilo: po projektu

Operacijo Razvoj slovenščine v digitalnem okolju sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020.

Ogled oglasa na:

https://stud-serv-mb.si/clani/prosta-dela/
(objavljeno 3. 8. 2020)
Ogled oglasa na:
Back to top
Piškotki 🍪

Ko obiščete našo spletno stran, se lahko podatki iz nekaterih storitev shranjujejo (običajno v obliki piškotkov). Tukaj lahko spremenite vaše nastavitve zasebnosti. Omeniti velja, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na našem spletnem mestu in na storitve, ki jih lahko ponudimo.

Google Analytics koda za analitiko.
Google Fonts.
Google Maps.
Vdelani videoposnetki.

Pogoji zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in / ali se strinjate z našo uporabo piškotkov. 🍪