Spletna delavnica Podkast 101: Vsebine, občinstva in oprema

Spletna delavnica Podkast 101: Vsebine, občinstva in oprema

Spletna delavnica Podkast 101: Vsebine, občinstva in oprema 1920 1280 Medijske

Inštitut za medijske komunikacije vas v sodelovanju z Društvo novinarjev Slovenije vabi na spletno delavnico PODKAST: 101: Vsebine, občinstva in oprema, ki jo bo izvedel Lenart J. Kučić, sodelavec medija Pod črto, sovoditelj Pod črto podkasta in avtor podkastov Mreže podkastov Marsowci. Predavanje bo trajalo uro in pol, morebitna vprašanja pa lahko že naprej pošljete na: lenart.kucic@podcrto.si.

POVEZAVA DO DOGODKA V MS TEAMS: https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_ODQ4NTM0Y2EtYzdiZi00ODgyLWExNzItYTlmN2EzZTI5Zjk2%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%228ef1464e-28b6-449d-95be-e669ee3d08ac%22%2c%22Oid%22%3a%22dc6b5298-f870-4e4e-ba16-b9f25ef4ae6d%22%7d

O IZVAJALCIH
Pod črto je prvi neodvisen in neprofiten medij za preiskovalno novinarstvo v Sloveniji, ki sta ga Anže Voh Boštic in Taja Topolovec ustanovila septembra 2014 s podporo prvih bralcev in donatorjev. Objavlja poglobljene zgodbe na področju gospodarstva, zdravstva, sociale in okolja s poudarkom na zlorabah položajev, javnih sredstev in korupciji. Od leta 2017 produciramo Pod črto podkast (https://podcrto.si/dosje/podcast/), prvi preiskovalni podkast v Sloveniji, ki ga vodita Taja Topolovec in Lenart J. Kučić.

O PROJEKTU
V sklopu vloge PODPRI: razvoj inovativnih modelov podporništva in komuniciranja za NVO, ki jo sofinancira Ministrstvo za javno upravo RS znotraj javnega razpisa za razvoj in profesionalizacija NVO in prostovoljstva 2019, konzorcijski partnerji Mirovni inštitut, Društvo novinarjev Slovenije, Pod črto in Danes je nov dan naslavljamo problematiko nižanja demokratičnih standardov v Sloveniji in krčenja prostora za delovanje civilnodružbenih organizacij na področju človekovih pravic, enakosti in svobode medijev.Delavnica bo potekala v sklopu serije dogodkov za novinarje, študente in zainteresirano javnost, poimenovanih Novinarska učilnica.

Back to top
Piškotki 🍪

Ko obiščete našo spletno stran, se lahko podatki iz nekaterih storitev shranjujejo (običajno v obliki piškotkov). Tukaj lahko spremenite vaše nastavitve zasebnosti. Omeniti velja, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na našem spletnem mestu in na storitve, ki jih lahko ponudimo.

Google Analytics koda za analitiko.
Google Fonts.
Google Maps.
Vdelani videoposnetki.

Pogoji zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in / ali se strinjate z našo uporabo piškotkov. 🍪